Снимка БулфотоНов проблем пред шофьорите. Те рискуват да плащат по-висок местен

...
Снимка БулфотоНов проблем пред шофьорите. Те рискуват да плащат по-висок местен
Коментари Харесай

По-висок данък за шофьорите, ако на талона не пише екокатегорията

Снимка Булфото

Нов проблем пред шофьорите. Те рискуват да заплащат по-висок локален налог за колата си, в случай че в талона ѝ не е вписана екокатегорията на транспортното средство. Проблемът визира по-старите коли.

Стилиян Николов има автомобил със документ „ Евро четири ”. При регистрацията на колата преди години евростандартът не е бил част от налога и той не е дават документи за това. Сега обаче той ще заплати 20-тина лв. по-висок налог, оповестява БТВ.

От Министерство на вътрешните работи изясняват, че каквито документи е дал клиентаът на гише, това е отразено в документите при регистрацията. Сега от полицията поучават притежателите да се снабдят с удостоверителен документ за притежаваната екологична норма на автомобила от формален представител на марката на автомобила. А локалната власт споделя, че пресмята налога съгласно информацията подадена от пътната полиция и в случай че там настъпи смяна, може да преизчисли данъка. Сега обаче той ще заплати 20-тина лв. по-висок налог.

Институциите са безапелационни, че автоматизирано не могат да преизчислят налога на ощетените.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР